Het team

Onze Leerkrachten.
Onze school heeft 7 groepsleerkrachten. De leerkracht geeft onderwijs en begeleidt leerlingen, levert een bijdrage aan de voorbereiding en ontwikkeling van het onderwijs, levert bijdragen aan de schoolorganisatie en is verantwoordelijk voor professionalisering.

Onze medewerkers

Andy Geraedts

Ondersteuning gr. 1/2/3
(alleen aanwezig op maandag)

Koen Prejean

Groep 1/2/3

Lilianne van Montfort

Groep 1/2/3

Thorsten Kahlert

Ondersteuning gr. 4 t/m 8, Donderdag gr 4/5 & ICT-coördinator

Renée Tielemans

Linda Curvers

Evelien Evers

Janneke Saris

Vakleerkracht muziek

Margo Coenen

Directeur

Margo Coenen is directeur van de school. De directeur levert binnen de beleidskaders van de stichting, een bijdrage aan het stichtingsbeleid, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoering van beleid van de school, is verantwoordelijk voor het primaire proces binnen de school, geeft leiding aan de school en neemt deel aan professionalisering.

Intern begeleider
Jacqueline Köke is is onze interim intern begeleider. De intern begeleider levert onder verantwoordelijkheid van de directeur een bijdrage aan de ontwikkeling van het bovenschools zorgbeleid, de coördinatie en uitvoering van het zorgbeleid in de school, de begeleiding van leraren en is verantwoordelijk voor professionalisering.

Onderwijsondersteunend personeel
Hariëtte Frenken is onze administratief medewerkster. Zij is wekelijks op dinsdag aanwezig.

Conciërge
Dorina Verstappen is onze conciërge. Zij werkt twee dagdelen per week.