Leerlingenraad

Op onze school is een leerlingenraad. Een vijftal leerlingen van groep 4 t/m 8 denken mee over zaken die zij op school graag anders zouden zien. Ze bedenken dan ook hoe dat zou moeten en regelen zelf wat mogelijk is. Ze vergaderen een keer per jaar met de directeur.

Elk jaar worden er na de herfstvakantie verkiezingen georganiseerd in de groepen 4 tot en met 8. Iedereen die wil mag campagne voeren (een korte presentatie en een poster maken, die ze vervolgens in de groep presenteren.) Hierna moeten alle leerlingen van deze groepen hun stem uitbrengen. De stemming gebeurt anoniem. De leerling met de meeste stemmen komt voor een jaar in de leerlingenraad.